En skogskonsulent och en skogsägare tittar tillsammans på kartprogram (Field maps) i telefon omgivna av bokskog. Foto: Jenny Leyman

Skogsträffar och rådgivning

Under en skogsträff får du rådgivning och möjlighet att ställa frågor i grupp. Skogsträffar kan vara digitala eller lokalt på plats. Vi erbjuder även individuell rådgivning för dig som är skogsägare.

Vi riktar oss främst till dig som är skogsägare eller yrkesverksam i skogen, oavsett förkunskaper. Men även andra skogligt intresserade är varmt välkomna på våra aktiviteter. Vi strävar efter att erbjuda aktiviteter för olika kunskapsnivåer. Till vissa träffar bjuder vi in specifika målgrupper, till exempel skogsägare som är kvinnor.

Träffar om Miljösmart skogsbruk

Vill du bli bättre på att bevara och utveckla skogens miljövärden? Eller är du intresserad av att öka mängden löv i landskapet? Under 2024 erbjuder Skogsstyrelsen träffar för dig som är skogsägare eller yrkesverksam i skogen.

Träffar om Miljösmart skogsbruk

Lokala skogsträffar nära dig

Våra lokala skogsträffar och utbildningar ger dig möjlighet att mötas fysiskt eller digitalt i grupp kring ett specifikt ämne. Ämnesutbudet kan variera mellan olika geografiska områden. Du hittar det lokala utbudet under respektive distrikt.

Våra distrikt

Individuell rådgivning

Vi kan ge individuell rådgivning inom vissa ämnen. Utbudet av rådgivning kan variera lokalt och du anmäler intresse till oss. Rådgivningen kan ske i fält, på kontoret eller på distans.

Individuell rådgivning

  • Senast uppdaterad: 2024-02-16